Salon ToscanePuur genieten
 

Wat doet een holistische schoonheidsspecialiste.


 

Het woord 'holistisch' wordt vaak niet begrepen of verkeerd geïnterpreteerd, wat jammer is omdat een holistische benadering van behandelingen een unieke dimensie toevoegt aan een schoonheidsbehandeling.
Holisme is allesomvattend.
Daarom kijk ik niet alleen naar je uiterlijk, maar ook naar hoe je mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch in elkaar zit op het moment dat je mijn salon binnenkomt.
Dit gaat bij mij vanzelf; ik neem nu eenmaal andere dingen waar dan de meeste mensen.

 


 Mijn behandelingen kunnen nog enkele dagen nawerken, bewust of onbewust.
Het kan voorkomen dat je na een energiebehandeling van mij erg moe bent en 's middags op de bank in slaap valt; dit is een reactie op de behandeling omdat je lichaam de energie nodig heeft gehad om zichzelf te herstellen.

Ik maak gebruik van diverse Oosterse en Westerse technieken, zoals bindweefselmassage, drukpunten, meridiaan massage, kruidenstempels, edelsteentherapie, cupping, Gua sha, en meer.
Al mijn holistische behandelingen zijn bedoeld om jou als persoon weer in evenwicht te brengen. Voordelen van een holistische benadering van huidverzorging1: Langdurige resultaten: Door de onderliggende oorzaken van huidaandoeningen aan te pakken en een gezondere levensstijl te adviseren, streven holistische schoonheidsspecialisten naar langdurige resultaten in plaats van snelle, maar vaak tijdelijke oplossingen.

2: Evenwichtige gezondheid: Een holistische benadering van huidverbetering en huidverzorging richt zich niet alleen op de huid, maar ook op de algehele gezondheid. Holistische schoonheidsspecialisten werken aan het verbeteren van de totale gezondheid, wat bijdraagt aan een evenwichtig en gezond leven. Zo verbetert niet alleen de huid, maar voel je je ook beter.

 


  • 9f8256a9256178c004853615bdc837ec
  • picture-400_1
  • Hiver - PART 1 -28
  • 87397c616c391b2cf7925235b2198f95
  • stressmanagement
  • gezichtsmassage 3