Salon ToscanePuur genieten
 

Gezichtsbehandelingen.Waarom een gezichtsbehandeling?
Als schoonheidsspecialist geloof ik dat iedereen ten minste één keer een schoonheidssalon zou moeten bezoeken. Echter, het is begrijpelijk dat niet iedereen zich gemakkelijk laat overtuigen, aangezien dit vaak samenhangt met vertrouwen.

 Je stelt jezelf letterlijk bloot, wat voor velen een grote barrière kan zijn. 

Toch is deze zorg ongegrond; als schoonheidsspecialist ben ik gebonden aan beroepsgeheim. 

Alles wat binnen de vier muren van mijn salon gebeurt, blijft vertrouwelijk en zal niet gedeeld worden.Een gezichtsbehandeling biedt tal van voordelen voor zowel je gezicht als je lichaam.Je zult versteld staan van de positieve effecten.
Het geeft niet alleen een boost aan je huid, maar het verhoogt ook het zelfvertrouwen door aanraking.Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook beter en meer ontspannen.De behandeling bevordert de afvoer van afvalstoffen, dankzij de massagetechnieken.

Na een gezichtsbehandeling is het niet nodig om enkele dagen te scrubben of een masker te gebruiken; hervat gewoon je dagelijkse reinigingsroutine de volgende dag. 

Dit laat zien dat een gezichtsbehandeling nemen veel voordelen biedt.
Als je nog twijfelt, kun je de Meet & Treat boeken.
Hiermee kun je kennismaken met mij en de salon, en ontvang je een korte introductiebehandeling.
Tijdens deze Meet & Treat kun je ook vragen stellen en maak je kennis met mijn producten.

Meet & Treat   45 minuten
Maak kennis met mij, de salon, de sfeer en de producten

Seizoen behandeling Summer kiss   75 minuten
In de zomer wordt je huid extra belast door schadelijke externe factoren. Deze behandeling helpt de huid gehydrateerd te blijven, zich beter te beschermen en schade sneller te herstellen. Kortom, het is een onmisbare behandeling voor deze zomer.


Siena   30 minuten
Een korte opfris
Deze behandeling omvat een dubbele reiniging, scrub of peeling aangepast aan uw huidtype, gevolgd door een heerlijk crème masker met kurkuma. We eindigen met een ontspannende handmassage en dagelijkse huidverzorging.


Lucca   60 minuten
Heerlijke ontspannende behandeling
Deze behandeling legt extra nadruk op rust en reinheid, inclusief reiniging, scrubben, gezichtsmassage, en een alginaat masker. Ook besteed ik tijdens de massage aandacht aan de nek, schouders en hoofdhuid.


Volterra   75 minuten
Voor net dat beetje extra zorg

Richt ik me tijdens de behandeling op de huid en gebruik ik, indien de huid het toelaat, vaak het Hydrofacial-apparaat voor een extra boost. Daarnaast neem ik ruim de tijd voor een uitgebreide massage en kun je tijdens het masker kiezen voor een hand- of voetmassage.


In alle bovenstaande behandelingen zit het bijwerken van de wenkbrauwen