Salon ToscanePuur genieten
 


2024-01-17

Januari

De eerste maand van het nieuwe jaar

Na al die regen nu eindelijk vorst een Noorder wind, maakt onze wereld wit, koud en guur.

Onze huid heeft niet de gelegenheid gekregen om zich goed voor te bereiden op guur en echte kou, dus is het belangrijk om op een paar punten goed te letten:

Tip 1: Zorg voor een goede serum voor onder je dag en nacht crème, heb je van nature al een droge huid, gebruik dan een serum op olie basis deze houd je huid goed beschermd tegen de kou. Bijvoorbeeld van ALTEARAH de gezicht serums

   

Deze mooie en super lekkere gezicht serums zijn op basis van natuurlijke oliën.
Er zijn er drie:
Zilver: hersteld de huid en geeft structuur en helpt de huid weer opbouwen.
Turkoois: voor een overspannen huid, geeft rust in de huid.
Purper: voor meer energie in de huid, geeft een echte oppepper.

Een serum geeft een boost aan de huid, ongeacht ze op basis zijn olie of hyaluronzuur, retinol of een andere werkzame stof.

Tip 2: Geeft je huid 1x per week een heerlijk voedzaam masker, zorg er wel voor dat het masker op u huid is afgestemd. Ga voor advies naar uw schoonheidsspecialiste die kan u zeker adviezen welk masker u kunt gebruiken.

Tip 3: Masseer je gezicht met warme kokosolie, massage van u gezicht is zeker een aanrader, het stimuleert namelijk de bloedsomloop en lymfe, ook versterkt u zo uw bindweefsel, de warmte van de kokosolie werkt ontspannend, en heeft een goede uitwerking op uw hele gezondheid. De kokosolie werkt diep in de huid en gaat vrije radicalen tegen wat weer zorgt voor een mooier teint en schonere huid oppervlak.

Tip 4: Wees voorzichtig met scrubben van uw huid in de winter, scrubben van huid is goed, maar in de wintermaanden heeft je huid het al zwaar genoeg en heeft alle bescherming nodig die het voor handen heeft. Dus scrub liever de huid maar eens in de 2 weken dit geldt trouwens ook zeker voor mensen met active acne.
Ook mensen met een droge, vochtarme huid is het zeker oppassen, doe je het namelijk te vaak dan moet de huid te veel herstellen en loopt de huid achter zijn feiten aan. Omdat een droge/vochtarme huid slecht gevoed is en dus arm is in zijn vitamine, vocht, olie en voedingsstoffen huishouding en U scrubt de huid 2x in de week dan moet uw huid vechten om dit weer te herstellen en als gevolg een nog droger huid, gebruik dan liever een huidolie voor baby’s bijvoorbeeld daar wordt zo’n huid super blij van laat de olie een nacht zitten als nachtmasker
en uw huid straalt

Admin - 17:06:13 @ Nieuws | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.