SALON TOSCANE
Puur genieten
 


Een nieuwe behandeling voor huidverjonging: naaldloze injectiemethodes

Injecties zijn erg doeltreffend maar hebben ook heel wat nadelen: ze zijn pijnlijk en moeten in strikte medische omstandigheden plaatsvinden met specifieke injecteerbare producten die bijwerkingen kunnen hebben zoals roodheid en kneuzingen. 

En daarom is er de afgelopen jaren een nieuwe categorie van toestellen opgedoken met één gemeenschappelijk doel: de natuurlijke barrière van de huid tijdelijk verzwakken om de gewenste moleculen dieper en in grotere hoeveelheden te laten doodringen.Naaldloze injectietechnieken (zonder prikken)

Iontoforese : een zwakke stroom die verschillende moleculen stuwt, net zoals met een magneet in de huid. 

Met iontoforese kunnen slechts kleine ionverbindingen toegediend worden (speciale moleculen die elektrisch geladen zijn). 

Ultrasound : het gebruik van ultrasounds om moleculen in de huid te duwen. Deze techniek wordt als krachtiger dan iontoferese beschouwd en heeft geen gepolariseerde moleculen noch cocktails nodig. 

De ultrasounds fungeren als het ware als een onzichtbare kracht die de moleculen door de huid duwt. 

Mesotherapie : door talrijke professionals beschouwd als de krachtigste transdermale toedieningsmethode doorheen de huid, die naald loze Mesotherapie wordt genoemd. 

Deze is in staat om macromoleculen door de huid te drukken, zoals collageen en hyaluronzuur, en proteïnen. 

Dankzij deze methode kan een groot deel van de actieve moleculen in de huid* doordringen. 

Het is de enige technologie die een instant vullend effect weet te bieden, vergelijkbaar met injecties met naalden. 

Het aantal beschikbare transdermale wegen dankzij electroporatie is 500 maal groter dan met Iontoforese 1. 

En daarom is deze techniek veel doeltreffender, vooral voor dikke moleculen 2. Voor kleine moleculen zoals vitaminen is het penetratieniveau tussen beide technieken gelijkwaardig, 
 
Bellen
Map
Info