SALON TOSCANE
Puur genieten
 

Microdermabrasie


Microdermabrasie is zeer effectief bij het verminderen van rimpels, ‘kraaienpoten’, ouderdomsvlekken en littekens van acne. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen. Inmiddels heeft Microdermabrasie bewezen goede cosmetische resultaten te behalen bij alle huidtypen. Het kan gebruikt worden voor het gezicht, de nek, het decolleté . Microdermabrasie geeft een jeugdige, strakke uitstraling en de resultaten zijn direct zichtbaar!


Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel. Bij regelmatig gebruik geeft deze behandeling geweldige resultaten op gezicht, kin, decolleté en lichaam en wordt de celdeling gestimuleerd. Doordat oude huidcellen verwijderd zijn, is de huid nu ook bijzonder toegankelijk voor de opname van werkstoffen. De toevoeging van speciale werkstoffen adviseren wij ten alle tijden naar een microdermabrasie behandeling.


Met de vacuumzuig wordt de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Het verwijdert het vuil dat in de huid zit en zorgt ervoor dat de huid er weer fris en strak uitziet. 

Hydrodermabrasie

Hydrodermabrasie combineert een diepgaande reiniging met hydrogen water. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid diep en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Deze peeling is zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt doordat u als behandelaar gebruik kunt maken van verschillende kopjes op het handstuk. Hierdoor zijn er geen contra-indicaties voor dit apparaat.

 


Mineraal water

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Mineraalwater is zuiver water uit een ondergrondse bron; de minerale samenstelling is constant hetzelfde. Mineraalwater kan afkomstig zijn van dezelfde bron als gezuiverd en gedestilleerd water. Dit type water wordt echter zo genoemd omdat het een bepaalde hoeveelheid mineraal elementen moet bevatten, waaronder magnesium en calcium.

 


Hydrogen water

Hydrogen Facial maakt gebruik van een technologie waarbij mineraal water wordt omgezet naar Hydrogen water. Hydrogen Water is water waaraan waterstofgas is toegevoegd. Waterstof is een molecuul dat ontstekingsremmend werkt als antioxidant. Waterstof dringt snel door alle lagen van de huid en door ontstekingen uit te schakelen, kan de huid veel sneller hydrateren dan met alleen hydratatie. Het helpt het verouderingsproces te vertragen en heeft een verhelderend effect op de huid